Wszystkie pakiety

Walentynki w Sulisławiu

3 dni, od 630 zł /os.

Z myślą o zakochanych przygotowaliśmy dla Państwa ofertę Walentynkową. Podczas romantycznego weekendu w bajkowym Pałacu Sulisław będą mogli Państwo skorzystać z szeregu atrakcji, które przygotowaliśmy aby ten szczególny czas stał się jeszcze bardziej niezapomnianym.

Pakiet obowiązuje w terminach 14-16.02.2019 i 15-17.02.2019 i obejmuje:

  • 2 noclegi w wybranym standardzie pokoju w Pałacu Sulisław lub Hotelu Sulisław
  • Śniadania
  • Romantyczny nastrój w pokoju z butelką wina musującego i owocami w czekoladzie
  • Walentynkową kolację degustacyjną 7 daniową, butelka wina Chateau Sulisław
  • Pobudzający zmysły masaż dla Niej i dla Niego / Abhyanga / czas trwania 45 minut
  • Dostęp do strefy Wellness, siłowni i basenu

Kolacja Walentynkowa: 14.02, 15.02 lub 16.02 (wymagana rezerwacja terminu)

Istnieje możliwość rezerwacji tylko kolacji walentynkowej w terminie 14.02, 15.02 lub 16.02.2019 w cenie 400 PLN / parę (kolacja 7 daniowa plus butelka wina Chateau Sulisław). Rezerwacje telefoniczne: (77) 415 66 59, e-mailowe: rezerwacja@sulislaw.pl

Menu kolacja degustacyjna walentynkowa

  • chrupiąca sałata skąpana w cytrynowym dresingu, podana z segmentami mango oraz tartym serem pecorino, serwowana z naszym pieczywem oraz masłem truflowym
  • pierwszy afrodyzjak - ostryga z cytryną oraz werbeną cytrynową
  • holenderskie świerze małże mule w szafranowo-kokosowym sosie z dodatkiem pomidorów suszonych oraz lubczyku
  • małże świętego Jakuba podane na selerowym pire z wanilią z madagaskaru oraz confitowanym boczku, z kawiorem oraz chrupiącym lotosem
  • bulion z bażanta z esencjonalnymi pierożkami
  • comber z królika sous-vide owinięty w szynkę serrano, polany sosem szałwiowym demi glace, podany z confitowanymi ziemniaczkami oraz mini buraczkami
  • kompresowana gruszka w czerwonym, korzennym winie, podana z chrupką czekoladą, lodami gruszkowymi oraz żelem z gruszkowego cydru, zwieńczone strzelającą czekoladą
  • gorący, płynny w środku czekoladowy fondant, aromatyzowany fasolą tonką oraz wanilią, podany na żelu z naszych jagód oraz lodami jagodowymi