Wyjątkowe spotkania, w wyjątkowym miejscu!

Zapewniamy idealne warunki do organizacji konferencji, szkoleń, kameralnych spotkań biznesowych, imprez integracyjnych oraz ekspozycji. Oferujemy Państwu 10 sal o pow. od 30 do 490 m2, położonych w Pałacu Sulisław oraz w hotelu usytuowanym w części folwarcznej, stanowiących kompleksowe zaplecze konferencyjne, zarówno pod kątem zakwaterowania uczestników, jak i wyposażenia technicznego sal.

Tak zróżnicowany metraż pomieszczeń pozwala na zaaranżowanie przestrzeni według indywidualnych potrzeb każdego klienta.

Kliknij TUTAJ, aby zobaczyć mapę kompleksu.

Budynek A Okrągłe stoły U-Shape Teatr Wspólny stół
Sala Kongresowa 180 150 400 250
Biblioteka Instytut - - - 18
Sala Instytut 1 50 40 51 20
Sala Instytut 2 - 20 - 12
Sala Instytut 3 50 40 51 20
Budynek B Okrągłe stoły U-Shape Teatr Wspólny stół
Sala Arkady 120 80 120 90
Pałac Okrągłe stoły U-Shape Teatr Wspólny stół
Sala Balowa 40 30 50 20
Restauracja Graf 40 - - 20
Sala Myśliwska - - - 12

LUNCH – PRZYKŁADOWE MENU

Menu w formie bufetu:

  • Zupa ogórkowa z krem fraiche
  • Pieczony filet z tilapii z duszonym porem i boczniakiem
  • Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
  • Ziemniaczki purée z koperkiem
  • Ryż z szafranem i warzywami
  • Ananas duszony w karmelu

75 PLN / osobę

Menu serwowane (kuchnia indyjska):

  • Krem z soczewicy z prażonym czosnkiem
  • Udko kurczaka a’la tandori z aromatycznym ryżem z warzywami i sosem paprykowym
  • Delikatny deser indyjski – kir

55 PLN / osobę

KOLACJA – PRZYKŁADOWE MENU

Menu w formie bufetu:

  • Krem z pieczonej cukinii z ciepłym pieczywem
  • Filet z kury nadziewany suszonymi pomidorami z serem feta w sosie serowym
  • Filet z tilapii z duszonymi w maśle warzywami
  • Pieczone ziemniaczki
  • Pęczotto pieczarkowe z serkiem mascarpone
  • Ciasto drożdżowe z owocami

85 PLN / osobę

Menu serwowana:

  • Schab duszony sous vide w sosie tuńczykowym z mini sałatką
  • Policzek wołowy w sosie porto z purée ziemniaczanym i pieczonym i marynowanym w kremie balsamicznym burakiem
  • Roladka czekoladowo imbirowa nadziewana kremem mascarpone w sosie truskawkowym

79 PLN / osobę

KOLACJA UROCZYSTA – PRZYKŁADOWE MENU

Menu serwowane:

  • Glazurowany filet z halibuta z kompresowanym ananasem i kremem z pieczonej papryki
  • Parafit z kaczych wątróbek z powidłami z czerwonej cebuli i chrupiącą grzanką z suszonymi pomidorami
  • Krem grzybowy z grillowanym boczniakiem i chili
  • Policzek cielęcy w sosie szampańskim z glazurowaną marchwią i pieczonym burakiem z dodatkiem emulsji pietruszkowej
  • Rolada bezowa nadziewana kremem mascarpone z pałacową konfiturą z wiśni

149 PLN / osobę

PRZERWY KAWOWE

Przerwa kawowa tradycyjna:

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat
  • Woda mineralna
  • Soki owocowe
  • Kruche ciastka

Jednorazowa: 19 PLN / osobę
Ciągła: 25 PLN / osobę

Przerwa kawowa zdrowa:

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat
  • Woda mineralna
  • Smoothie owocowe
  • Granola z jogurtem naturalnym i orzechami
  • Sałatka owocowa
  • Ciasteczka owsiane

Ciągła: 69 PLN / osobę

INTEGRACJA

Dysponujemy bogatą ofertą imprez integracyjnych, zarówno wewnątrz obiektów jak i plenerowych. Możemy zorganizować m.in.:

  • imprezy scenariuszowe
  • imprezy team-building
  • wieczory tematyczne

Przykładowe realizacje:
Casino Royale | Karaoke, DJ |  Degustacja win lub piw

Skorzystaj z wyjątkowej oferty!

Wszystkie sale spotkań w wyjątkowej cenie 1 PLN!*

*Warunkiem skorzystania z promocji jest zamówienie usług gastronomicznych za kwotę minimum 2500 PLN.
*Oferta obowiązuje od 2.01.2019 do 28.02.2019r.

Skontaktuj się z nami!

Dział Sprzedaży i Marketingu
Grzegorz Szymański +48 515 325 909 g.szymanski@sulislaw.pl
Weronika Stodółka +48 601 667 577 w.stodolka@sulislaw.pl
Recepcja Pałacu Sulisław
rezerwacje@sulislaw.pl