Święta Wielkanocne to wyjątkowy czas!

Przedświąteczne spotkania z kontrahentami są okazją do zbudowania długotrwałych i ciepłych relacji, natomiast firmowe „jajeczko” z pracownikami to okazja do tworzenia wspaniałych więzi między ludźmi, którzy potrafią i lubią ze sobą współpracować.

Czas Świąt Wielkanocnych daje możliwość zintegrowania i wzmocnienia zespołu. Jak co roku zapraszamy do skorzystania z naszej oferty wielkanocnej przygotowanej specjalnie dla firm oraz grup zorganizowanych. Nasza propozycja to połączenie tradycji z oryginalnością i nutką niepowtarzalnego orientu. Z naszą pomocą poczują Państwo magię tych wyjątkowych świąt. Firmowe Święta Wielkanocne, magiczny klimat, niepowtarzalna atmosfera, wspaniały czas spędzony w Pałacu Sulisław.

Dodatkowe atrakcje i usługi w pakiecie Świąteczn m.in.:

  • gdzie zając schował wielkanocne jajeczka — poszukiwanie łakoci i prezentów,
  • wielkanocny quiz z nagrodami,
  • bal u zająca — zabawa taneczna,
  • gry i zabawy zrecznościowe (rzut jajkiem na odległość, bieg z jajkiem na łyżce),
  • wieczorna muzyka na żywo.

Kliknij TUTAJ, aby zobaczyć mapę kompleksu.

Budynek A Okrągłe stoły U-Shape Teatr Wspólny stół
Sala Kongresowa 180 150 400 250
Biblioteka Instytut - - - 18
Sala Instytut 1 50 40 51 20
Sala Instytut 2 - 20 - 12
Sala Instytut 3 50 40 51 20
Budynek B Okrągłe stoły U-Shape Teatr Wspólny stół
Sala Arkady 120 80 120 90
Pałac Okrągłe stoły U-Shape Teatr Wspólny stół
Sala Balowa 40 30 50 20
Restauracja Graf 40 - - 20
Sala Myśliwska - - - 12

MENU WIELKANOCNE

Wariant I: 85 zł brutto / os.

Przekąski w formie bufetu:

  • jajka garnirowane,
  • pasztet szefa kuchni z zimnym sosem chrzanowym,
  • deski mięs pieczonych z domowymi marynatami,
  • śledź na dwa sposoby,
  • rolada szpinakowa nadziewana wędzonym łososiem i twarożkiem chrzanowym.

Sałatki:

  • sałata ogrodowa z gotowanymi jajkami, pomidorami, brokułami i sosem majonezowo-jogurtowym,
  • wiosenna sałatka jarzynowa ze świeżym ogórkiem, rzodkiewką i natką pietruszki.

Zupy (1 do wyboru):

  • zupa grzybowa z kluseczkami,
  • tradycyjny barszcz biały z jajkiem.

Dania gorące (1 do wyboru):

  • policzek wieprzowy w winie podany na puree chrzanowym z buraczkami karmelizowanymi w wiśniówce,
  • filet z białej ryby na czarnej soczewicy z warzywami z wody i sosem z pieczonej papryki.

Desery:

  • babka drożdżowa z bakaliami,
  • mazurek staropolski przekładany powidłami i masą czekoladową,
  • sernik tradycyjny.

Napoje: serwowane à la carte – płatne według spożycia lub w formie open baru, bez ograniczeń 15 zł / os.
Alkohole: płatne według spożycia.

Wariant II: 115 zł brutto / os.

Przystawka: pascha na słono z domową ćwikłą i wędzonym pstrągiem.

Zupa: barszcz biały z jajkiem po benedyktyńsku.

Dania główne na półmiskach:

  • pieczeń wieprzowa w sosie chrzanowym,
  • królik duszony w rieslingu,
  • polędwica z dorsza z duszonym boczniakiem.

Dodatki:

  • pęczotto grzybowe,
  • ziemniaczki z wody z masłem i koperkiem,
  • karmelizowana marchewka,
  • mix sałat z sosem winegret,
  • sałatka z pieczonych buraków.

Deser: sernik pałacowy w sosie z białej czekolady z owocami i chrupiącą bezą.

Napoje: serwowane à la carte – płatne według spożycia lub w formie open baru, bez ograniczeń 15 zł / os.
Alkohole: płatne według spożycia.

Open bar

Wersja Silverczas trwania przyjęcia do 4 godzin – 65 zł / os.

  • wino Chateau Sulisław Cabernet Sauvignon,
  • wino Chateau Suliłsaw Cabernet Blanc,
  • soki owocowe,
  • woda mineralna,
  • wybór herbat,
  • kawa.

Wersja Goldczas trwania do 4 godzin  – 135 zł / os.

  • wino Chateau Sulisław Cabernet Sauvignon,
  • wino Chateau Suliłsaw Cabernet Blanc,
  • wódka pałacowa,
  • piwo z beczki Żywiec,
  • napoje gazowane (coca-cola, fanta, sprite, tonic),
  • soki owocowe,
  • woda mineralna,
  • wybór herbat,
  • kawa.

Czas trwania przyjęcia do 4 godzin.

Skontaktuj się z nami!

Manager ds. sprzedaży
Marcin Nowakowski +48 (22) 322 71 07 m.nowakowski@sulislaw.pl
Recepcja Pałacu Sulisław
rezerwacje@sulislaw.pl